fbpx

Drone Inspektion

Drone Eksperten tilbyder sikker insektion med droner – Vi hjælper dig med at finde bygningskader og tjekke tilstand.

Drone inspektion til alle formål

Tage

Vi inspicerer tage på både store og små bygninger.

Bygningskader og tilstand

Opspor bygningsskader der hvor du ikke selv kan se dem.
Z

Tagrender

Har du bøvl med din tagrende? Så hjælper vi dig med at finde problemet!

Naturområder

Hurtig og effektiv inspektion af naturområder med drone.
M

Vindmøller

Droneinspektioner giver nødvendige oplysninger om tilstanden på møller.

T

Og meget mere!

Har du specielle forespørgsler? – Det skal vi nok tage os af!
9

Professionel inspektion med droner

Besigtigelser og skadesregistrering af utilgængelige områder forbindes som regel med store udgifter til anvendelse af lift, stillads og i visse tilfælde professionelle klatrer. Dette sparer Drone Eksperten dig for, da vi kan tilgå de samme områder, blot med en drone.
9

Vi garanterer Danmarks bedste pris

Hvordan er det muligt? – Det er faktisk meget enkelt. Vi vil gerne sørge for at vores kunder får den bedste oplevelse af Drone Eskperten. Derfor har vi indført prisgaranti, hvis der skulle opstå bedre tilbud end vores.
9

Planlægning, planlægning, planlægning!

Før man sender en drone i luften for at tage billeder, er det meget vigtigt at man følger Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens krav. Derfor planlægger Drone Eksperten envher flyvning til punkt og prikke, samt afsender en den lovpligtige politiorientering.

Inspicering med drone

Drone Eksperten inspicerer hurtigt og præcist. Vi laver overflyvninger f.eks. i forbindelse med forsikringsager. Her kan vi hjælpe med at vurdere skadesomfanget, og opfange nødvændig dokumentation. 

Droner er særligt egnede til at inspicere højhuse, større bygninger, vindmøller, broer, skorstene, tage mm. Da det er en meget mere sikker løsning, end at sende en mand højt op i luften.

Er din skorsten stoppet, eller er det blot en fugl der har lagt rede?

Med en droneinspektion hjælper vi di, med at få svar på alt medllem himmel og jord. Det smarte ved at benytte en drone til at inspicere, er nemlig, at det både går hurtigere end normalt. Men operationen foregår også meget mere sikkert.

Få et GRATIS tilbud!

Se vores arbejde

Vi har været hos forskellige kunder, samt taget billeder i vores fritid. Se noget af Drone Ekspertens arbejde i vores portfolio!

Kontakt os

Pakhustorvet 10A, 6000 Kolding

Bliv ringet op og modtag
15% i rabat
Vi kører lige nu en kampagne hvor du sparer 15% på alle services. Udfyld formularen nedenfor - Så ringer vi til dig, og tager en snak om din opgave.