fbpx

Droneinspektion

Drone Eksperten tilbyder nem, effektiv og præcis droneinspektion – Vi hjælper dig med at finde skader og tjekke tilstande.

Udvalgte inspektioner

3D kortlægning med drone af vandværk

Inspektion: Ejendomsinspektion af tage, facader og fuger

3D kortlægning med drone af vandværk

Inspektion: 3D kortlægning med drone af vandværk

Drone i kloak på frederiksberg

Droneflyvning i kloak hos
Frederiksberg Forsyning

Droneinspektion til alle formål

Tage & tagrender

Vi inspicerer tage og tagrender på både store og små bygninger.
\

Kloakker

Vi inspicerer kloakker med droner ved brug af det nyeste udstyr og tech.

Bygninger og facader

Vi har stor erfaring inden for drone inspektion af bygninger og facader.

Skibstanke

Vi flyver ned i skibstanke med droner og tjekke tilstanden.
M

Vindmøller

Droneinspektion giver nødvendige oplysninger om tilstanden på møller.
T

Og meget mere!

Har du specielle forespørgsler? – Det skal vi nok tage os af!
9

Spar tid og penge med professionel droneinspektion

Besigtigelser og skadesregistrering af utilgængelige områder forbindes som regel med store udgifter til anvendelse af lift, stillads og i visse tilfælde professionelle klatrer. Dette sparer Drone Eksperten dig for med vores droneinspektion, da vi kan tilgå de samme områder, blot med en drone.
9

3D modeller og kortlægning på baggrund af inspektion med drone

Vi er eksperter i at lave 3D modeller af bygninger, kloakledninger, skibe, tanke og byggepladser, så man nemt og hurtigt kan skabe et overblik. Derudover foretager vi også kortlægninger af både byggepladser og marker i landbruget. Her kan vi også lave en markanalyse med drone.
9

Skal vi foretage en drone inspektion for dig?

Vi vil rigtig gerne ud og hjælpe dig med dine drone inspektion, da vi selv mener at vi leverer det bedste restultat i norden. Er du ikke overbevist? Så kontakt os gerne på kontakt@drone-eksperten.dk eller læs vores cases (Husk også at vi tilbyder prisgaranti).

Den mest effektive droneinspektion

Drone Eksperten inspicerer hurtigt og præcist. Vi laver alt fra overflyvninger f.eks. i forbindelse med forsikringsager, til at tjekke tilstande på tage, tagrender og bygninger, til at flyve nede i kloakker og skibstanke. Med droneinspektion kan vi hjælpe med at vurdere skadesomfanget, og opfange nødvændig dokumentation. 

Droner er særligt egnede til at inspicere højhuse, større bygninger, vindmøller, broer, skorstene, kloakker, skibstanke, tage mm. Da det er en meget mere sikker løsning og hurtig løsning, end at sende en mand højt op i luften med kran og reb. 

Når vi laver droneinspektioner for vores kunder, så går vi utrolig højt op i ordentlig planlægning og kvalitet af materialet vi optager eller de dronefoto vi skyder.

Når vi er færdige, så benytter vi enten AI (Artificial Intelligence) til lynhurtigt at finde fejl eller skader på baggrund af inspektionen. Eller vi benytter højteknologisk software med samme formål. Med software kan vi også nemt skabe 3D modeller og kortlægge byggepladser eller landbrug ud fra en enkelt drone inspektion.

Få et GRATIS tilbud!

Se vores arbejde

Vi har lavet inspektioner med drone for store kunder i Danmark, og kender vores vej omkring det, baseret på god erfaring.

Ofte stillede spørgsmål om droneinspektion

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Hvad er inspektion?
En inspektion er en undersøgelse eller evaluering af noget, som typisk har til formål at identificere mulige fejl, mangler eller overtrædelser af standarder eller regler. Man kan udfører inspektioner på en lang række af områder som bl.a. byggeri, tage, skibe, vindmøller, kloakker og meget andet. Inspektioner udføres som regel af specialister eller myndigheder, og giver et resultat som kan bruges til at træffe de rigtige beslutninger om reperationer, forbedringer eller sanktioner.

Hos Drone Eksperten foretager vi droneinspektioner, hvor vi bruger højt avancerede droner og teknologier til at inspicere mange af de områder hvor en normal inspektør ikke har mulighed for at bevæge sig hen, enten af sikkerhedsmæssige årsager, eller fordi det simpelthen ikke er muligt.

Hvad er droneinspektion?
Droneinspektion refererer til brugen af UAV’er (Unmanned Aerial Vehicles), bedre kendt som droner, til at foretage inspektioner af bl.a. bygninger, infrastruktur eller andre strukturer fra luften. I nyere tid er der også kommet indendørs droner på markedet, som kan bruges til at lave inspektioner af kloakker og skibstanke. Droner kan i dag udstyres med kameraer, sensorer og andet udstyr, som giver dem mulighed for at inspicere områder, som normalt er svære eller farlige at komme til for mennesker. Det kan være inspektioner af broer, vindmøller, tage og olieplatforme, som er med til at hjælpe med at identificere potentialle problemer og skader, og reducere risikoen for at farlige situationer skulle opstå.
Hvad kan man bruge droneinspektion til?
Man kan bruge droneinspektion til en lang række af formål, som bl.a. inspektion af bygninger, landbrug, infrastruktur, miljø og natur. Inspektion med droner hjælper med at identificere potentielle fejl og problmer, overvåge forandringer over tid, og reduere både omkostningerne og risikoen ved de traditionelle inspektionsmetoder. Nogle eksempler på anvendelse af drone inspektion er af vindmøller, olieplatforme, jernbaner, broer, kloakker og landbrug.
Hvornår er droneinspektion en fordel?
Droneinspektion er en fordel i de situationer, hvor de normale inspektionsmetoder er svære at udføre, farlige eller dyre. Med droner kan man nemt inspicere områder, som normalt er svære at komme til for mennesker, som eksempelvis: Høje bygninger eller broer.

Droner kan også bruges til at inspicere farlige områder som eksempelvis: olieplatforme eller skovbrænde, hvor man nu ikke længere behøver at sætte menneskers liv i fare.

Ved at benytte droner til inspektioner, kan man ofte uføre opgaverne meget hurtigere og omkostningseffektivt i forhold til de traditionelle inspektionsmetoder, hvilket med god grund er med til at reducere nedetid og omkostninger.