fbpx

Dronefoto

Drone Eksperten leverer professionelle drone billeder til alle slags projekter. Mangler du et dronefoto? Så tøv ikke med at kontakte os!

Dronefoto til alle formål

Ejendomsfotografering

Sælg din egendom hurtigere med unikke dronefotos fra luften.

Gruppebilleder

Med den lovmæssige maximalhøjde på 120 meter, kan vi fotografere alle størrelser af grupper.

Virksomhedsfotos

Få fotograferet din virksomhed til markedsføring og sociale medier.

Billeder af byggeplads

Har du brug for overblik på byggepladsen? Så bestil et luftfoto.

Naturbilleder

Vi elsker at fotografere i naturen. Ønsker du et billede af noget særligt?

Og meget mere!

Vi fotograferer lige præcis det du ønsker  – Og så til den bedste pris i Danmark!
9

Vi skaber det unikke drone foto

Alle kan tage et dronefoto – Men alle kan ikke skabe det perfekte resultat. Dette gør Drone Eksperten, da vi sender alle vores dronefotos gennem Adobe Lightroom CC. I programmet sørger vi for, at få drone billeder til at fremstå professionelle.
9

Vi garanterer Danmarks bedste pris

Hvordan er det muligt? – Det er faktisk meget enkelt. Vi vil gerne sørge for at vores kunder får den bedste oplevelse af Drone Eskperten. Derfor har vi indført prisgaranti, hvis der skulle opstå bedre tilbud end vores.
9

Planlægning, planlægning, planlægning!

Før man sender en drone i luften for at tage billeder, er det meget vigtigt at man følger Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens krav. Derfor planlægger Drone Eksperten envher flyvning til punkt og prikke, samt afsender en den lovpligtige politiorientering.

Unikt luftfoto med drone billeder

Drone Eksperten leverer dronefoto til alle formål. Vi kan både tage drone billeder til præsentation og fremvisning. Med dronens højopløsning og vores redigeringsfærdigheder, vil dit luftfoto blive unikt og fremstå professionelt.

Vi tager også billeder af ejendomme og bygninger. Mangler du et billede af en ejendom som skal sælges, så kontakt os for en skap pris! Hvis du derimod står og mangler et drone foto af din virksomheds bygning, så flyver vi også gerne forbi.

Vi tager også billeder til hjemmesider. Faktisk vil vi gå så langt, at vi vil kalde os førende på området. Dette kan vi, da vi er en gren af Caseo.dk, som laver Danmarks Billigste Hjemmesider.

Vores dronepiloter er meget engagerede i deres arbejde, og går meget op i at du får en god oplevelse. Derfor er det dem du har kontakt med hele processen igennem, samt dem der planlægger flyvningen.

Få et GRATIS tilbud!

Se vores arbejde

Vi har været hos forskellige kunder, samt taget billeder i vores fritid. Se noget af Drone Ekspertens arbejde i vores portfolio!

Kontakt os

Pakhustorvet 10A, 6000 Kolding

Bliv ringet op og modtag
15% i rabat
Vi kører lige nu en kampagne hvor du sparer 15% på alle services. Udfyld formularen nedenfor - Så ringer vi til dig, og tager en snak om din opgave.