fbpx

Dronefoto af professionel dronefotograf

Drone Eksperten leverer professionelle dronefotos til alle behov. Vores dronefotografer har kvalitet i højsædet og leverer lynhurtigt.

Udvalgte billeder

Dronefoto til alle formål

Ejendomsfotografering

Sælg din egendom hurtigere med unikke dronefotos fra luften.

Gruppebilleder

Med den lovmæssige maximalhøjde på 120 meter, kan vi fotografere alle størrelser af grupper.

Virksomhedsfotos

Få fotograferet din virksomhed til markedsføring og sociale medier.

Billeder af byggeplads

Har du brug for overblik på byggepladsen? Så bestil et luftfoto.

Naturbilleder

Vi elsker at fotografere i naturen. Ønsker du et billede af noget særligt?

Og meget mere!

Vi fotograferer lige præcis det du ønsker  – Og så til den bedste pris i Danmark!
9

Vi er specialister i dronefotografering

Alle kan lave dronefotografering – Men alle kan ikke skabe det perfekte resultat. Det gør vi hos Drone Eksperten, da vi sender alle vores dronefotos gennem Adobe Lightroom CC.

I programmet sørger vi for, at få drone billederne til at fremstå professionelle og af højeste kvalitet.

9

Dronebilleder i bedste kvalitet

Vores droner er udstyret med de bedste dronekameraer på markedet, og derfor kan vi altid levere den bedste kvalitet af dronebilleder.
9

Lad os tage dit næste dronefoto

Eftersom vi altid har kvalitet i højsædet når vi tager dit dronefoto, og vi tilbyder en prisgaranti, kan vi ikke se nogen grund til ikke at vælge os til at tage dit næste drone foto.
Så skulle det lige være fordi du ikke kan overskue planlægningen det kræver… Men bare rolig, vi står også for planlægningen fra a-z når vi sender en drone fotograf ud til dig.

Dronefotos af professionel drone fotograf

Drone Eksperten leverer dronefoto til alle formål. Vores certificerede og top professionelle drone fotografer rykker hurtigt ud med dag til dag levering. Vi kan både tage dronebilleder til præsentation, fremvisning, marketingmateriale og events, og specalisere os også inden for droneinspektion. Med dronens højopløsning og vores redigeringsfærdigheder, vil dit drone foto blive unikt og fremstå 100% professionelt.

Vi laver også dronefotografering af ejendomme og bygninger. Mangler du et billede af en ejendom som skal sælges, så kontakt os for en skap pris på dette! Hvis du derimod står og mangler et dronefoto af din virksomhed, så kører vores dronefotograf også gerne forbi.

Inden du vælger Drone Eksperten som din leverandør af drone billeder, så skal du vide at:

– Vi leverer dronefotos fra dag til dag.

– Vores drone fotografer er trænede til at skabe det bedste resultat for dig.

– Vi har prisgaranti, så hvis du får et tilbud på billeder et andet sted, så matcher vi prisen. På den måde sikrer vi os, at du altid får højeste kvalitet, til bedste pris.

Få et GRATIS tilbud!

Se vores arbejde

Vi har været hos forskellige kunder, samt taget billeder i vores fritid. Se noget af Drone Ekspertens arbejde i vores portfolio!

Ofte stillede spørgsmål til dronefotograf om dronefoto

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Hvordan tager man gode dronefotos i høj kvalitet?

For at kunne tage gode dronefotos i høj kvalitet, bør man sætte sig ind i indstillingerne på sit dronekamera. Her anbefaler vi, at man som nybegynder benytter disse instillinger:

– ISO på 100

– Shutter Speed på 1/60

– F-stop på f/4.0

Vi anbefaler dertil at man benytter et ND filter på kameralinsen.

Hvordan bliver man dronefotogaf?
For at blive dronefotograf skal man kunne en kombination af teori og praksis inden for emnet. Her er nogle skridt til, hvordan man bliver en dygtig drone fotograf:

  1. Man skal mestre de grundlæggende principper inden for fotografering med droner: Det er vigtigt at man opnår en fin forståelse af komposition, belysning og farvebalance.
  2. Bliv dronepilot med et dronecertifikat: I de fleste lande kræves det et dronecertifikat, før man må flyve med droner. Dertil er det vigtigt at man kender til de lokale love og reguleringer for droneflyvning, før man påbegynder at tage dronefotos.
  3. Køb en drone: Som dronefotograf skal man have en drone med at godt kamera. Kameraet skal kunne tage billeder i høj kvalitet og optage videoer med god opløsning. Der er et hav af droner på markedet, så man bør undersøge sit valg grundtigt. Her hjælper Drone Eksperten med rådgivning.
  4. Øvelse gør mester når man skal flyve: Det er nødvendigt med øvelse for at kunne fange de bedste billeder med dronen, og det er dette som adskiller de dygtige drone piloter og fotografer fra mængden.
  5. Redigering af dronebilleder og dronevideo: Når en drone fotograf har optaget billeder eller videoer, så bør man kører råfilerne i gennem et godt redigeringsprogram for at levere det bedste resultat til kunden. Hos Drone Eksperten bruger vi selv Adobe Lightroom Pro CC.
Hvor hurtigt leverer i dronebilleder?
Vi leverer faktisk dronebilleder fra dag til dag. Hvis det passer ind i din og vores kalender, så sender vi en vores dygtige drone fotografer ud med én dags varsel. Vi oplever tit, at dette er en stor fordel for nogle kunder som får opgaver ind i sidste øjeblik – og derfor stræber vi efter altid at kunne levere fra dag til dag.
Hvor må man tage dronefotos?
I Danmark må man tage dronefotos i det fri, man skal blot overholde visse regler og retningslinjer for både flyvning med drone og fotografering. Her er det meget vigtigt at man er opmærksom på, at der kan være særlige restiktioner i nogle områder, som f.eks. i nærheden af lufthavne, militære områder eller andre områder hvor der kan være en høj sikkerhedsrisiko. Dertil skal en drone fotograf altid sørge for, at have tilladelse fra ejeren, hvis man gerne vil tage billeder af andre menneskers private ejendomme. 

Vi anbefaler altid, at man sætter sig godt ind i reglerne og undersøger området, før man sætter sin drone fri og begynder at tage flotte billeder.

Du kan læse mere om dronereglerne her, og tjekke op på restriktionsområder for droneflyvning i Danmark her.