fbpx

Drone Video

Drone Eksperten leverer professionelle drone film til alle slags projekter. Mangler du en dronevideo? Så tøv ikke med at kontakte os!

Drone video til alle formål

Reklamevideo

Tag din reklamefilm til nye højder, og benyt droneoptagelser!

Naturvideo

Vi elsker at filme i naturen. Ønsker du en video af noget særligt?

Virksomhedsvideo

Få drone video af din virksomhed til markedsføring og sociale medier.

Sportsvideo

Med en topfart på 70 km/t, kan vores droner følge med helt fremme.

Ejendomsvideo

Sælg din egendom hurtigere med unikke videoer fra luften.

Og meget mere!

Vi filmer lige præcis det du ønsker  – Og så til den bedste pris i Danmark!
9

Vi skaber de unikke optagelser

Alle kan lave en dronevideo – Men alle kan ikke skabe det perfekte resultat. Dette gør Drone Eksperten, da vi sender alle vores drone videoer gennem Final Cut Pro eller Adobe Premier Pro. I programmerne laver vi farvekorrektur så vidoerne fremstår professionelle.
9

Vi garanterer Danmarks bedste pris

Hvordan er det muligt? – Det er faktisk meget enkelt. Vi vil gerne sørge for at vores kunder får den bedste oplevelse af Drone Eskperten. Derfor har vi indført prisgaranti, hvis der skulle opstå bedre tilbud end vores.
9

Planlægning, planlægning, planlægning!

Før man sender en drone i luften for at tage billeder, er det meget vigtigt at man følger Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens krav. Derfor planlægger Drone Eksperten envher flyvning til punkt og prikke, samt afsender en den lovpligtige politiorientering.

Unik dronevideo fra luften

Drone Eksperten leverer drone video til alle formål. Vi kan både filme til præsentation og fremvisning. Med dronens 4k30p kamera og vores redigeringsfærdigheder, vil din dronefilm blive unik og fremstå professionel.

Vil laver også optagelser af ejendomme og bygninger. Mangler du en video af en ejendom som skal sælges, så kontakt os for en skap pris! Hvis du derimod står og mangler en drone video af din virksomheds bygning, så flyver vi også gerne forbi.

Vi tager også videoer til hjemmesider. Faktisk vil vi gå så langt, at vi vil kalde os førende på området. Dette kan vi, da vi er en gren af Caseo.dk, som laver Danmarks Billigste Hjemmesider.

Vores dronepiloter er meget engagerede i deres arbejde, og går meget op i at du får en god oplevelse. Derfor er det dem du har kontakt med hele processen igennem, samt dem der planlægger flyvningen.

Få et GRATIS tilbud!

Se vores arbejde

Vi har været hos forskellige kunder, samt taget videoer i vores fritid. Se noget af Drone Ekspertens arbejde i vores portfolio!

Kontakt os

Pakhustorvet 10A, 6000 Kolding

Bliv ringet op og modtag
15% i rabat
Vi kører lige nu en kampagne hvor du sparer 15% på alle services. Udfyld formularen nedenfor - Så ringer vi til dig, og tager en snak om din opgave.