fbpx

Fly through video med drone:

WE ARE PADEL

Nøglepunkter fra casen:

Indendørs fly through video af WE ARE PADEL’s faciliteter i Kolding.

Fokus på at skabe en spændende video, som viser de nye padelbaner i Kolding.

Videoen blev filmet, redigeret og leveret på én dag!

Casevideo:

Om casen:

 

WE ARE PADEL i Kolding stod på kanten af en kreativ udfordring. De havde brug for noget nyt dynamisk og fængende marketingmateriale, der kunne betage både potentielle kunder og potentielle sponsorer – noget der virkelig ville skille sig ud fra mængden.

Opgaven landede i hænderne på os hos Drone Eksperten, og vi greb den med begge hænder. Vi brainstormede, skitserede og landede på en vision, der var lige så ambitiøs som den var spændende: En fly through video filmet med en af vores avancerede, kompakte indendørs droner.

En fly through video er ikke bare et videoklip – det er en dynamisk, flydende rundtur igennem et rum, der giver en unik perspektiv og et indblik i atmosfæren på stedet. Vi ønskede at indfange WE ARE PADEL’s faciliteter på en måde, der ville holde seerne foran skærmen fra start til slut.

Resultatet? En visuelt fængende og nytænkende video, der lever op til vores løfter. Og selvfølgelig, WE ARE PADEL’s strålende feedback var prikken over i’et. De var overvældede og begejstrede over resultatet, hvilket for os var den ultimative ros.

Kontakt os