fbpx

Dronefotos til: Justering af sportsbelysning på Kolding stadion

Nøglepunkter fra casen:

Dansk Sportsbelysning havde behov for at få et hurtigt overblik over lysets dækning af banen

Vores drone med skarpt nattekamera leverede billeder forskellig eksponering

Dansk Sportsbelysning kunne nu nemt justere lyset ud fra hvor der var for meget og for lidt belysning

Casevideo:

Om casen:

Dansk Sportsbelysning er en virksomhed, der specialiserer sig i at installere sportsbelysning på stadioner og idrætsanlæg.

De havde netop installeret fire store lysmaster på Kolding Stadion, og de ønskede at se, hvordan belysningen fungerede på banen om aftenen.

Dansk Sportsbelysning kontaktede derfor os hos Drone Eksperten, for at få hjælp til at tage dronefotos om aftenen.

Vi kørte derfor ud til Kolding Stadion for at tage flere billeder med forskellige eksponeringer, så de kunne se, hvordan lyskilderne spredte sig på banen.

Vi tog både billeder med lav eksponering og høj eksponering, så de kunne se de områder, hvor lyset var for mørkt eller for lyst.

Ved at tage disse billeder kunne Dansk Sportsbelysning nemt og hurtigt komme videre med at præcisere og optimere lysindstillingerne for de fire lysmaster, således at belysningen blev jævn og optimal på hele banen.

Resultatet af dette samarbejde var en mere effektiv og optimal belysning på Kolding Stadion. Ved at have bedre belysning kan sportsudøvere og tilskuere opleve en bedre og mere sikker oplevelse på banen. Dansk Sportsbelysning var meget tilfredse med resultaterne af vores arbejde.

Du kan herunder se nogle af de forskellige billeder med forskellig eksponering som vi leverede til Dansk Sportsbelysning.

 

Droneflyvning i Kloak Drone Eksperten

Kontakt os